بررسی نو محققان ناسا نشان میدهد در زمان 2 تا 3 میلیارد ساله سیاره زهره واجد شرایط حتمی برای معاش بود . بهدنبال جزئیات این فرضیه را بررسی میکنیم .
موسسه مطالعات فضایی گادرد ( GISS ) ناسا در پژوهش ها تازه خویش بدین دارای اهمیت دست پیدا کرد که در یک بازه 2 تا 3 میلیارد ساله سیاره زهره دارنده قوانینی برای سکونت بوده است . این بررسی ها حاکی از آن است که تغییرات چشمگیر سیاره زهره از 700 میلیون سال پیشین استارت شده و این تغییرات بیش تر از 80 درصد از این سیاره را در برگرفته است . این تغییرات گسترده سبب ساز شد تا قابلیت سکونت دراین سیاره کم کم کاهش یافته و سرنوشت غیر قابل سکونت شود .
گزارش ناسا در رابطه حالت معاش در سیاره زهره
گزارشی که از سمت ناسا پخش شده به نیکی نشان می دهد سیاره زهره در زمان 2 تا 3 میلیاردی دارنده هوای مطلوب و آب مایع بوده است کهاین مورد ها موقعیت معاش را مهیا کرده بودند . چنین پژوهشهایی به پژوهشگران یاری می کند تا در بقیه سیارات شمسی بهدنبال حیات بگردند . در واقع تا حدود 40 سال گذشته محققان ناسا معتقد بودند احتمال وجود یک اقیانوس عمیق در زهره وجود داشته است . در همین راستا پزشک مایکل او ( Michael Way ) و آنتونی دل جنیو ( Anthony Del Genio ) تحت عنوان دو پژوهشگر موسسه گادرد برای اینکه بتوانند اقلیم زهره در قبلی را مورد بررسی قرار دهند , 5 دسته شبیهسازی سه بعدی را طبق سطح های متفاوت از پوشش آب بر روی این سیاره پباده سازی کردند .

بر پایه ی مدلهای شبیهسازی , این محققان بدین حساس دست پیدا کردند کهاین سیاره نزدیک به 3 میلیارد سال پیشین دارنده دمای ثابتی بین 20 تا 50 مرتبه بوده و چنین دمایی برای معاش موجودات متعدد فراوان مطلوب است . در همین ارتباط پزشک مایکل او ذکر کرد طبق فرضیهای که ما مطرح کردیم احتمال دارد زهره برای یک سری میلیارد سال دارنده اقلیم ثابتی زیرا سیاره زمین بوده و به دلیل تغییرات اقلیمی مخرب به شرایط فعلی یعنی غیرقابل سکونت بودن تبدیل شدهاست . او خاطر نشان نمود بعد از اینکه منابع آب این سیاره به اتمام رسید , دی اکسید کربن جانور در جو زهره ارتقاء پیدا کرد و چنین موضوعی منجر نابودی حالت معاش در زهره شد .

این فرضیه بیانکننده این قضیه است که چنانچه زهره کماکان موقعیت سکونت قبل خویش را دارا بود , انسانها میتوانستند از آن برای معاش به کار گیری نمایند . دکتر معالج مایکل او در پی ادامه داد ما برای مطالعه ظریف موقعیت زهره به ماموریتهای گوناگون و داده ها گستردهتری نیازمند هستیم تا به امداد آنها بتوانیم سیر تکامل این سیاره را بشناسیم . به طور کلی مدلهای سه بعدی حاکی از آن است که زهره در شرایط فعلی نسبت به قبل خویش با تغییرات چشمگیری مواجه شدهاست . این استدلالها سبب می گردند تا بتوانیم بقیه سیارات فراخورشیدی اطراف زهره را هم از نظر سکونتپذیر بودن مورد بررسی در اختیار بگذاریم .