ارزش بیت کوین به زیر 9000دلار رسید
تا صبح امروز , نوسانات قیمتی بیت کوین به نوعی بود که انتظار می رفت روند صعودی پادشاه ارزهای دیجیتال دوام داشته باشد . اما پس از کاهش قیمت شدید و ناگهانی این ارز دیجیتال , احساسات حاکم بر بازار هم با تغییراتی همراه بود . در زمان نگارش این خبر قیمت تا حدودی احیا شدهاست .
بها بیت کوین در ساعات ابتدایی صبح امروز با نزولی ۲ . ۲۶ درصدی , از رقم 9.114 دلار سقوط کرد . با ثبت این قیمت , الگوی مثلث صعودی نیز اعتباری ندارد . طبق این الگو , بیت کوین در حال حرکت به سمت 11800 دلار بود , اما درحال حاضر که ناحیه حمایتی مثلث شکسته است , دیگر نباید منتظر تحقق پیشبینیهایی باشیم که بر اساس آن صورت گرفته بود . در حال حاضر هر واحد در محدوده 9100دلار خرید و فروش میشود .
شکستن الگوی مثلث رو به بالا , معمولا باعث کاهش قیمت بهاندازه ارتفاع مثلث میگردد . در وضعیت فعلی , ارتفاع مثلث حداکثر ۱ , ۸۰۰ دلار است . از همین رو بهعقیده بخش اعظمی از کارشناسان , انگیزه تازه 7.500 دلار خواهد بود .
کفه ترازو به سمت نزول قیمت
یکی از تحلیلگران مطرح قیمت بیت کوین , به بیان دلایلی پرداخته است که بر پایه ی آنان , ارزش بیت کوین تا سطوح پایینتری هم سقوط خواهد کرد . او از شکستهشدن الگوی مثلث رو به بالا بهعنوان اصلیترین دلیل روند نزولی بیت کوین یاد مینماید .
او در تحلیلی عنوان می کند :
[خط] حمایت مورب شکسته و تبدیل به یک مقاومت شده است .
از طرف دیگر , تلاش بیت کوین در جهت شکستنِ رو به بالای این خط با موفقیت همراه نبوده است . این در حالی است که قیمت بیت کوین در حال حاضر پایینتر از میانگین متحرک ۵۰ روزه است و این محدوده بهعنوان یکی از قدیمیترین کفهای قیمت بیت کوین شناخته میشود .
ارتباط بیت کوین با بازار سهام
میانگین متحرک ۵۰ روزه تا به اینجا خویش را مراقبت کرده بود . در حالتی که این تصحیح بها ادامه داشته باشد , میانگینهای متحرک ۱۰۰ ( MA100 ) و ۲۰۰ روزه ( MA200 ) را میتوان حمایتهای بعدی در لحاظ گرفت .
میانگین متحرک ۲۰۰ روزه بیت کوین در محدودهای در حدود ۸ , ۱۰۰ دلار قراردارد .
روند نزولی پس از سقوط شاخص S&P500 رخ داد . نوسانات قیمت روز یکشنبه و رسیدن مجدد به ۹ , ۴۸۱ , همزمان با باز شدن منفی کندلها در شاخص S&P500 رخ داد .
به نوعی میتوان بیان کرد که رفتار نزولی بازار بیت کوین , کم ارتباط به شروع ضعیف امروز بازارهای سهام نیست . بهعقیده کارشناسان , ترس از موج دوم ویروس کرونا که بهواسطه بازگشایی دوباره کسبوکارها ایجاد شده است , دلیل این ترس و واهمه است .
اد یاردنی ( Ed Yardeni ) , مدیر ارشد بخش سرمایهگذاری یاردنی ریسرچ ( Yardeni Research ) در یادداشت امروز خاطرنشان کرد نوشت :
[این] حرکت غیرمنتظره بایستی فروکش کند , چراکه روند صعودی شدن احساسات با سرعت بیش از اندازه انجام گرفت .
درحال حاضر که بازگشایی دوباره [کسبوکارها] در دستور کار قرار گرفته است , این واهمه از نتایج این کار وجود دارد که فاصلهگذاری کمتر اجتماعی , جرقه موج دوم شیوع ویروس را روشن کرد و بار دیگر شاهد قرنطینه باشیم .